Меню
Your Cart

Нагръдник

EN 14021:2003Каменният щит и протекторите за гърба са изработени от високоефективна смес от полиматериали за оптимизирана гъвкавост и отлично спестяване на теглоПротекторните спастични черупки са перфорирани за максимална дишаемост и охлаждаща вентилацияРегулируемата еластична система за затваряне р..
256.00 лв. без ДДС:256.00 лв.
M/L / XL/2XL /
A-1 Roost GuardEN 14021:2003Каменният щит и протекторите за гърба са изработени от високоефективна смес от полиматериали за оптимизирана гъвкавост и отлично спестяване на теглоПротекторните спастични черупки са перфорирани за максимална дишаемост и охлаждаща вентилацияРегулируемата еластична система..
256.00 лв. без ДДС:256.00 лв.
M/L / XL/2XL /
A-1 Plus протектор за гърдитеУдължена подплата, за да предложи по-голяма защита срещу утаяване на гумите, без да възпрепятства движението на ръкатаСвалящи се подложки за раменете и протектор за гърба за високи нива на персонализиранеКаменният щит и протекторите за гърба са конструирани от високоефек..
374.00 лв. без ДДС:374.00 лв.
M/L / XL/2XL /
Трислойният протектор за гърдите разполага със силно перфорирана вложка за абсорбиране на удара за високи нива на вентилация и защитаВключва протектор за гръб с клетъчна технологияПодвижни подложки за раменете за високи нива на персонализиранеУдължена подплата, за да предложи по-голяма защита срещу ..
374.00 лв. без ДДС:374.00 лв.
Пластмасовите предпазители за гърдите и гърба са изработени от високоефективна смес от полимерни материали за оптимизирана гъвкавост и отлични свойства за спестяване на теглоПластмасовите черупки разполагат с обширни, стратегически разположени зони на перфорация за отлична дишаемост и вентилацияТерм..
384.00 лв. без ДДС:384.00 лв.
XS/S / M/L / XL/2XL /
Bionic Action протектор за гърдиПротекторът за гърди Cell Technology разполага със силно перфорирана обвивка за високи нива на вентилация и защитаГъвкавата страна се адаптира към формата на тялото на ездачаВключва протектор за гръб Cell Technology с канал за огъване за подобрена мобилностПодвижни по..
236.00 лв. без ДДС:236.00 лв.
M/L / XL/2XL /
Изработен от високоефективна лека смес от термоформовани материали, която е мека и гъвкава, но предлага същата защита като протектор с твърда обвивкаРазполага с перфорирани зони и канализиране на въздуха за отлична дишаемост и вентилацияСилно устойчив на абразияИзработен с 3D мрежа от страната на тя..
315.00 лв. без ДДС:315.00 лв.
XS/S / M/L / L/XL /
Протектор за гърди SequenceИзработен от високоефективна лека смес от термоформовани материали, която е мека и гъвкава, но предлага същата защита като протектор с твърда обвивкаРазполага с перфорирани зони и канализиране на въздуха за отлична дишаемост и вентилацияСилно устойчив на абразияИзработен с..
315.00 лв. без ДДС:315.00 лв.
XS/S / M/L / XL/2XL /
Протектор за гръб - Ергономично очертана двузонова външна обвивкаУсъвършенствана полимерна смес с ядро от солидна клетъчна структураТвърдо клетъчно ядро, рамкирано от по-гъвкава структура от 32 клеткиТехнологичен слой Nucleon Flex в централната задна зонаРазделен протектор за гърдите - Уникална нова..
404.00 лв. 383.80 лв. без ДДС:383.80 лв.
XS / S / M / L / XL /
Лека, лесна за използване броня за деца/юноши, която може да включва YNSЧерупките са силно перфорирани за максимална дишаемост и вентилацияИнжектирани черупки, конструирани с интегрирана в гърба решетъчна структура за абсорбиране и разсейване на ударните силиТвърдите черупки са изработени от високое..
354.00 лв. без ДДС:354.00 лв.
S/M / L/XL /
Монтирана върху дишаща подплата, отворената решетъчна структура на протекторите за гърдите и гърба е проектирана да бъде едновременно лека и дишаща, като същевременно гарантира защитно действиеПротекторите за гърдите и гърба се държат сигурно на място чрез регулируеми презрамки, докато долната защит..
196.00 лв. без ДДС:196.00 лв.
S/M / L/XL /
Youth Guardian MX Roost GuardInnovative Press-Fit molded comfort liner system provides a smooth inner chassis for max comfortAdjustable waist buckle closure systemBack protector constructed to reduce impact energy transmissionStone shield chest panel constructed with energy dispersing molded panelsS..
152.00 лв. без ДДС:152.00 лв.
S/M / XXS/XS /
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)