Меню
Your Cart

Нагръдник

EN 14021:2003Каменният щит и протекторите за гърба са изработени от високоефективна смес от полиматериали за оптимизирана гъвкавост и отлично спестяване на теглоПротекторните спастични черупки са перфорирани за максимална дишаемост и охлаждаща вентилацияРегулируемата еластична система за затваряне р..
256.00 лв. без ДДС:256.00 лв.
M/L / XL/2XL /
A-1 Roost GuardEN 14021:2003Каменният щит и протекторите за гърба са изработени от високоефективна смес от полиматериали за оптимизирана гъвкавост и отлично спестяване на теглоПротекторните спастични черупки са перфорирани за максимална дишаемост и охлаждаща вентилацияРегулируемата еластична система..
256.00 лв. без ДДС:256.00 лв.
M/L / XL/2XL /
A-1 Plus протектор за гърдитеУдължена подплата, за да предложи по-голяма защита срещу утаяване на гумите, без да възпрепятства движението на ръкатаСвалящи се подложки за раменете и протектор за гърба за високи нива на персонализиранеКаменният щит и протекторите за гърба са конструирани от високоефек..
374.00 лв. без ДДС:374.00 лв.
M/L / XL/2XL /
Трислойният протектор за гърдите разполага със силно перфорирана вложка за абсорбиране на удара за високи нива на вентилация и защитаВключва протектор за гръб с клетъчна технологияПодвижни подложки за раменете за високи нива на персонализиранеУдължена подплата, за да предложи по-голяма защита срещу ..
374.00 лв. без ДДС:374.00 лв.
Пластмасовите предпазители за гърдите и гърба са изработени от високоефективна смес от полимерни материали за оптимизирана гъвкавост и отлични свойства за спестяване на теглоПластмасовите черупки разполагат с обширни, стратегически разположени зони на перфорация за отлична дишаемост и вентилацияТерм..
384.00 лв. без ДДС:384.00 лв.
XS/S / M/L / XL/2XL /
Bionic Action протектор за гърдиПротекторът за гърди Cell Technology разполага със силно перфорирана обвивка за високи нива на вентилация и защитаГъвкавата страна се адаптира към формата на тялото на ездачаВключва протектор за гръб Cell Technology с канал за огъване за подобрена мобилностПодвижни по..
236.00 лв. без ДДС:236.00 лв.
M/L / XL/2XL /
Изработен от високоефективна лека смес от термоформовани материали, която е мека и гъвкава, но предлага същата защита като протектор с твърда обвивкаРазполага с перфорирани зони и канализиране на въздуха за отлична дишаемост и вентилацияСилно устойчив на абразияИзработен с 3D мрежа от страната на тя..
315.00 лв. без ДДС:315.00 лв.
XS/S / M/L / L/XL /
Протектор за гърди SequenceИзработен от високоефективна лека смес от термоформовани материали, която е мека и гъвкава, но предлага същата защита като протектор с твърда обвивкаРазполага с перфорирани зони и канализиране на въздуха за отлична дишаемост и вентилацияСилно устойчив на абразияИзработен с..
315.00 лв. без ДДС:315.00 лв.
XS/S / M/L / XL/2XL /
Протектор за гръб - Ергономично очертана двузонова външна обвивкаУсъвършенствана полимерна смес с ядро от солидна клетъчна структураТвърдо клетъчно ядро, рамкирано от по-гъвкава структура от 32 клеткиТехнологичен слой Nucleon Flex в централната задна зонаРазделен протектор за гърдите - Уникална нова..
404.00 лв. 384.00 лв. без ДДС:384.00 лв.
XS / S / M / L / XL /
Лека, лесна за използване броня за деца/юноши, която може да включва YNSЧерупките са силно перфорирани за максимална дишаемост и вентилацияИнжектирани черупки, конструирани с интегрирана в гърба решетъчна структура за абсорбиране и разсейване на ударните силиТвърдите черупки са изработени от високое..
354.00 лв. без ДДС:354.00 лв.
S/M / L/XL /
Women's Guardian ProtectorPressure fit molded comfort liner system provides a smooth inner chassis for maximum comfortRefined fit for maximum deflector coverageAdjustable waist buckle closure systemForm fitted for women's physiqueStone shield constructed with energy dispersing molded panelsBack prot..
162.00 лв. без ДДС:162.00 лв.
S /
Youth Guardian MX Roost GuardInnovative Press-Fit molded comfort liner system provides a smooth inner chassis for max comfortAdjustable waist buckle closure systemBack protector constructed to reduce impact energy transmissionStone shield chest panel constructed with energy dispersing molded panelsS..
142.00 лв. без ДДС:142.00 лв.
S/M / XXS/XS /
Показва 1 до 12 от 38 (4 страници)