Меню
Your Cart

Налакътници

Протектори за колена Bionic PlusАсиметричната и лека ергономична конструкция на панела предлага разширени защитни повърхности за намаляване на въртенето.Система за затваряне с двойна лента на протекторите за колена, специално проектирани да предлагат повече комфорт и регулиране, с горна лента, монти..
78.00 лв. без ДДС:78.00 лв.
S/M / L/XL /
Безопасност във всеки детайл. Мотоциклетните протектори Dainese ELBOW V E1 за лакти и предмишници са проектирани да предложат на водача максимално цялостно представяне. Поддържащите презрамки и еластичните вложки в лактите осигуряват пълна автономност и свобода на движение и тежат общо само четирист..
148.00 лв. 139.00 лв. без ДДС:139.00 лв.
Универсален размер /
Advanced, patented polymer, CE-rated D3O® impact protectors are the latest advancement in protective armorD3O® impact protectors utilize intelligent molecules that lock together on impactBecause of this, the impact protector can be made thinner and lighter, making a jacket more comfortable and easie..
54.00 лв. без ДДС:54.00 лв.
Bionic Flex протектори за лактиИзключително лек, издръжлив и гъвкав протектор, изработен от дишаща еластична мрежа за удобно, плътно приляганеИзключително удобен и спестяващ време приплъзващ се дизайн с еластични подгъви и силиконов печат за предотвратяване на изплъзване и за поддържане на сигурното..
138.00 лв. без ДДС:138.00 лв.
XS/S / M/L /
Лек, изключително гъвкав дизайн, който осигурява защита от удар и висока абразияДишащ мрежест ръкав за отлични нива на въздушен поток и комфортИзключително удобен и спестяващ време дизайн на приплъзване с еластични маншети и силиконов печат за предотвратяване на плъзгане и помага за запазване на про..
117.00 лв. без ДДС:117.00 лв.
S / M / L / XL /
Лек, издръжлив и гъвкав предпазител, изработен от дишаща еластична мрежа за удобно, плътно приляганеПлоски обърнати навътре шевове за подобрен комфорт и усещане и прилягане на „втора кожа“.40% полиуретан / 35% полиестер / 20% полиамид / 5% други..
97.00 лв. без ДДС:97.00 лв.
XS / S / M / L / XL / XXL /
Протектори за лакти SequenceЛека хибридна защита на лактите с висок комфорт и максимална дишаемост за всички стилове на каранеЧерупката е изработена от високоефективна смес от полимерни материали за оптимизирана гъвкавост и свойства за намаляване на теглотоЕдиничните инжектирани черупки са конструир..
158.00 лв. без ДДС:158.00 лв.
XS/S / M/L / XL/2XL /
Протектори за лакти SequenceЛека хибридна защита на лактите с висок комфорт и максимална дишаемост за всички стилове на каранеЧерупката е изработена от високоефективна смес от полимерни материали за оптимизирана гъвкавост и свойства за намаляване на теглотоЕдиничните инжектирани черупки са конструир..
158.00 лв. без ДДС:158.00 лв.
XS/S / M/L / XL/2XL /
Описание на продуктаKNOX Cross Guard Elbow Характеристики: - Предпазителите за кръстосани лакътя са удобни за прилягане и също така осигуряват отлична защита от удар. - Задържа се стабилно на място с 2 многократно регулируеми еластични ремъци и разтегливи мрежест ръкав, означава, че няма ремъци, ком..
20.00 лв. без ДДС:20.00 лв.
Универсален размер /
ONeal Pro III лакътни предпазители в черно - ONeal Motocross Enduro Body ProtectionНеобходима броня. Повече от 44 години става дума за защита - ONeal предлага допълнителен слой защита, който трико от плат не може да осигури. Когато става въпрос за безопасност и функция, пълната линия за защита на ON..
56.00 лв. без ДДС:56.00 лв.
Младежки квадрант лакътнициПроектиран да се побере в позиция за ездаПредлагат голямо въздействие и износване покритие с минимални ограниченияРегулируема система за затваряне с влагозадържаща втулкаПришитата в пяна лакътна поничка увеличава комфорта и гарантира правилното позициониранеОбширните венти..
45.00 лв. без ДДС:45.00 лв.
M/L /
Vented bio-foam and air mesh chassis are paired to articulating injection-molded shells with airflow channelsLow profile design fits under most partsDual-stretch adjustment straps keep protectors securely in placeD3O® impact protectors help reduce transmitted impact energy..
187.00 лв. без ДДС:187.00 лв.
S/M / L/XL /
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)