Меню
Your Cart

Стойки за Телефон

Quick-Grip™ водоустойчива стойка за безжично зарежданеПрахово боядисана, морска алуминиева конструкция с компоненти от неръждаема стомана и композит с висока якостУниверсална, водоустойчива поставка за безжично зареждане с пружинен, RAM Quick-Grip™ дизайн и 10 W максимална мощностВключва гумена топк..
375.00 лв. без ДДС:375.00 лв.
одоустойчива стойка за безжично зареждане Tough-Charge™Прахово боядисана, морска алуминиева конструкция с компоненти от неръждаема стомана и композит с висока якостПроектиран с пружинна технология X-Grip®; разполага с дизайн „X“, който се разширява и свива, за да защити почти всеки телефон, докато с..
328.00 лв. 265.00 лв. без ДДС:265.00 лв.
Водоустойчива стойка за безжично зареждане Tough-Charge™Прахово боядисана, морска алуминиева конструкция с компоненти от неръждаема стомана и композит с висока якостПроектиран с пружинна технология X-Grip®; разполага с дизайн „X“, който се разширява и свива, за да защити почти всеки телефон, докато ..
414.00 лв. 335.00 лв. без ДДС:335.00 лв.
Tough-Charge™ Waterproof Wireless Charging MountPowdercoated, marine-grade aluminum construction with stainless steel components and high-strength compositeDesigned with spring-loaded X-Grip® technology; features an ‘X’ design that expands and contracts to secure nearly any phone while taking advant..
429.00 лв. без ДДС:429.00 лв.
Quick-Grip™ Waterproof Wireless Charging MountPowdercoated, marine-grade aluminum construction with stainless steel components and high-strength compositeUniversal, water-resistant wireless charging cradle features spring-loaded, RAM Quick-Grip™ design and 10W maximum outputIncludes a 1” B-size rubb..
285.00 лв. без ДДС:285.00 лв.
Идеалният аксесоар за всяко превозно средство, включително мотоциклети и ATVВключва 1" гумена топка за лесно монтиране към всяка ръкаЛесен монтаж и позиции, за да държите любимата си напитка наблизоПредлага се с изолатор за RAM кутия..
61.00 лв. без ДДС:61.00 лв.
Проектиран за по-големи изолирани чаши, пластмасови бутилки за вода или дори вакуумно изолирани бутилкиМоже да поеме най-големите глътки с голяма отваряща се люлка и регулируема долна част, която може да се движи нагоре и надолу за по-високи чашиГумените крачета се гъвкави за плътно прилягане, поддъ..
112.00 лв. без ДДС:112.00 лв.
Високоякостна композитна и прахово боядисана, морска алуминиева стойка с държач за напитки, проектиран с две точки на завъртане, за да държи напитката ви изправена, независимо от условиятаКомплектът включва U-образна основа с поцинковано покритие, рамо с двойно гнездо и самонивелиращ се държач за ча..
125.00 лв. без ДДС:125.00 лв.
Високоякостна композитна и неръждаема стоманена стойка с държач за напитки, проектиран с две точки на завъртане, за да държи напитката ви изправена, независимо от условиятаКомплектът включва малка основа Tough-Claw™ и самонивелиращ се държач за напитки RAM Level Cup™; Tough-Claw позволява отстранява..
139.00 лв. без ДДС:139.00 лв.
Изработен от високоякостен композит и хардуер от неръждаема стомана за издръжливост и надеждност в най-взискателните средиНископрофилна стойка за кормило за GoPro и екшън камериИдеално кормило за всички видове велосипеди, включително планински велосипеди, шосейни велосипеди и електрически велосипеди..
90.00 лв. без ДДС:90.00 лв.
На първо място, това е комфорт и безопасност! Освен това е комбинация от стойка за телефон с безжично зарядно устройство и бързо USB Type-C зарядно устройство.Безжичният държач R15W Wireless - PD е универсален и зарежда телефони независимо от техния модел и производител.Автоматичната система за захв..
123.00 лв. без ДДС:123.00 лв.
Стойка за мотоциклет антивибрационна - eXtreme® - R20-A..
159.00 лв. без ДДС:159.00 лв.
Показва 1 до 12 от 32 (3 страници)